Jouw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Multicomforter

Multicomforter

Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Multicomforter

Een multicomforter is het ideale multifuncionele inlegkussen voor je kleintje. Het is een inlegkussen dat past op verschillende soorten zitjes om deze voor je kleintje zo comfortabel mogelijk te maken. De multicomforter is geschikt als universeel inlegkussen voor de buggy, voor de autostoel 0+ en voor de autostoel 1+, tot slot past hij ook in de wipper. De Koeka multicomforter past in alle autostoeltjes, maxi-cosi's wipstoelen en buggy's met zowel een 3- als 5- puntsgordel en is gemakkelijk te bevestigen door de elastieken.

Inlegkussen buggy

Een inlegkussen voor je buggy zorgt niet alleen voor een upgrade van hoe je buggy eruit ziet, maar zorgt er ook voor dat je buggy lekker fris blijft. Bij warmer weer wordt er vocht opgenomen door het inlegkussen waardoor je kindje extra comfortabel zit. De multicomforter past op verschillende zitjes, maar Koeka heeft ook een inlegkussen dat speciaal voor de buggy ontworpen is. Bekijk het Koeka buggy inlegkussen hier.

Inlegkussen autostoel

Ook voor de autostoel of maxi-cosi is een inlegkussen onmisbaar. Een inlegkussen voor de maxi-cosi zorgt er voor dat de originele stof schoon blijft en dat je kindje lekker zit. Het voordeel van de multicomforter is dat je hem eerst kan gebruiken voor je autostoel 0+ en later voor de autostoel 1+. Koeka heeft ook hoezen voor de autostoel waarmee je hem trendy maakt en ook de buitenkant van je autostoeltje kan beschermen. Je vindt de Koeka autostoelhoezen hier.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.