Koeka Wiegdeken Oslo sand kopen? Officiële Koeka webshop
Wiegdeken Wafel/teddy Oslo sand/pebble <p style="text-align: justify;">Op zoek naar een warme en knuffelzachte wiegdeken voor jouw kleintje? Dan is de Koeka wiegdeken Oslo in de kleur sand precies wat je zoekt! De wiegdeken is gemaakt van hoogwaardig katoen in wafelreliëf en heeft een zachte teddy voering, zodat jouw baby heerlijk warm blijft tijdens het slapen. Twijfel je tussen een wieg- of ledikantdeken? Meet dan je bedje even op, dan weet je het snel genoeg. Deze wiegdeken kun je overigens ook in de co-sleeper, box of de reiswieg van de kinderwagen gebruiken. Multifunctioneel dus!</p> <p style="text-align: justify;">De kleur van de wiegdeken is een lichtbeige kleur, zoals het zachte strandzand. Door de hoge kwaliteit van de gebruikte stoffen is de deken eindeloos te wassen en gaat hij jaren mee.</p> <p style="text-align: justify;">Deze deken is niet alleen praktisch, maar ook een echte eyecatcher in de babykamer. Koeka staat voor kwaliteit en comfort, dus je weet zeker dat je de beste keuze maakt voor jouw kleintje. Verwen jouw kleintje met deze luxe deken en geef jullie beide de beste nachtrust.</p> 8718276192085 1015-44-020-240230-240230-10075
445

Wiegdeken Wafel/teddy Oslo sand/pebble

€64,99

Inhoud: 1
Maat
Gratis verzending boven €29,99 Retourtermijn van 30 dagen Op werkdagen voor 20:00 besteld is de volgende dag in huis
Productinformatie

Op zoek naar een warme en knuffelzachte wiegdeken voor jouw kleintje? Dan is de Koeka wiegdeken Oslo in de kleur sand precies wat je zoekt! De wiegdeken is gemaakt van hoogwaardig katoen in wafelreliëf en heeft een zachte teddy voering, zodat jouw baby heerlijk warm blijft tijdens het slapen. Twijfel je tussen een wieg- of ledikantdeken? Meet dan je bedje even op, dan weet je het snel genoeg. Deze wiegdeken kun je overigens ook in de co-sleeper, box of de reiswieg van de kinderwagen gebruiken. Multifunctioneel dus!

De kleur van de wiegdeken is een lichtbeige kleur, zoals het zachte strandzand. Door de hoge kwaliteit van de gebruikte stoffen is de deken eindeloos te wassen en gaat hij jaren mee.

Deze deken is niet alleen praktisch, maar ook een echte eyecatcher in de babykamer. Koeka staat voor kwaliteit en comfort, dus je weet zeker dat je de beste keuze maakt voor jouw kleintje. Verwen jouw kleintje met deze luxe deken en geef jullie beide de beste nachtrust.

Stofsamenstelling
Buitenkant: 100% katoen,Voering: 100% polyester
Wasvoorschrift
Machinewas 30°C, niet in de droogtrommel en niet strijken
TOG waarde: 3.0 meer info
Afmeting: 100x75 cm maattabel
EAN:   8718276192085