Jouw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Omslagdoeken

Omslagdoeken

Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
36 Producten

Koeka omslagdoek

De wikkeldeken van Koeka is een heerlijk product om je kleine kindje in de wikkelen. Je kunt de omslagdoek gebruiken in huis om je kindje lekker in vast te houden, maar hij is ook geschikt voor in de box of na het badderen. De Koeka omslagdoeken hebben allemaal een schattig mutsje waarmee je het hoofdje lekker warm houdt en er mee kunt afdrogen. De wikkelcapes zijn verkrijgbaar in verschillende stofsoorten en kleuren. Kies er eentje die bij jouw andere baby artikelen past en laat je kindje stralen.

Wikkeldeken voor onderweg

De Koeka wikkeldeken heeft een opening waardoor deze bevestigd kan worden aan de autostoel. Je kan je kindje hier dan lekker inleggen en heerlijk inpakken. Ook kan je de omslagdoek gebruiken voor in de kinderwagen. Sla de wikkeldeken lekker dicht, zodat de baby in een lekker nestje ligt. Bekijk hier hoe je de wikkelcape kan gebruiken voor onderweg. 

Baby producten voor de autostoel 

Behalve de wikkelcapes heeft Koeka nog veel meer producten die geschikt zijn om mee naar buiten te gaan. Zo heeft Koeka super mooie voetenzakken voor de buggy en de autostoel, die je kunt combineren met bijpassende autostoelhoezen

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.