Koeka hoes voor babydoekjes Wafel Antwerp in natural kopen? Officiële Koeka webshop
Hoes Voor Babydoekjes Wafel Antwerp natural <p style="text-align: justify;">Met de Koeka hoes voor babydoekjes hoef je je geen zorgen te maken over rondslingerende doekjes of verfrommelde verpakkingen. Met de Koeka hoes voor babydoekjes Wafel Antwerp in de kleur natural heb je ze altijd binnen handbereik!</p> <p style="text-align: justify;">Natural is een gebroken witte tint die de pure kleur van ongebleekt katoen laat zien. Daarom kunnen er kleine zwarte puntjes zichtbaar zijn in de stof.</p> <p style="text-align: justify;">Maak het verschonen van je kleintje gemakkelijker en leuker met deze handige en mooie toevoeging aan je babyuitzet. Want bij Koeka staan we klaar om jou en je kleintje te ondersteunen met kwaliteitsproducten waar je op kunt vertrouwen.</p> 8718276211663 1015-10-032-110-110-12206
0

Hoes Voor Babydoekjes Wafel Antwerp natural

€34,99

Inhoud: 1
Kleuren
Maat
product is tijdelijk niet op voorraad
Gratis verzending boven €29,99 Retourtermijn van 30 dagen Op werkdagen voor 20:00 besteld is de volgende dag in huis
Productinformatie

Met de Koeka hoes voor babydoekjes hoef je je geen zorgen te maken over rondslingerende doekjes of verfrommelde verpakkingen. Met de Koeka hoes voor babydoekjes Wafel Antwerp in de kleur natural heb je ze altijd binnen handbereik!

Natural is een gebroken witte tint die de pure kleur van ongebleekt katoen laat zien. Daarom kunnen er kleine zwarte puntjes zichtbaar zijn in de stof.

Maak het verschonen van je kleintje gemakkelijker en leuker met deze handige en mooie toevoeging aan je babyuitzet. Want bij Koeka staan we klaar om jou en je kleintje te ondersteunen met kwaliteitsproducten waar je op kunt vertrouwen.

Stofsamenstelling
Buitenkant: 100% katoen,Voering: 100% polyester
Wasvoorschrift
Machinewas 30°C, niet in de droogtrommel en niet strijken
Afmeting: 20x12x6 cm
EAN:   8718276211663