Jouw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ledikantdekens

Ledikantdekens

Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
59 Producten

Ledikantdeken

Als je op zoek bent naar een ledikantdeken voor het bedje van je kindje ben je bij de Koeka webshop aan het goede adres. Het ruime assortiment ledikantdekens biedt veel keuze. Door de verschillende stoffen en kleuren zijn er Koeka ledikantdekens voor iedere stijl kinder- en woonkamer. De lijnen baby dekens van Koeka zijn allemaal heerlijk zacht en hebben zijn verkrijgbaar met verschillende soorten voering. Een ledikantdeken heeft een bepaalde TOG waarde, om er voor te zorgen dat je de juiste TOG waarde aanhoudt heeft Koeka een overzicht van haar dekens gemaakt. dit overzicht kan je hier bekijken.  

Ledikantdekens van Koeka

Voor ieder seizoen heb je wel een andere ledikantdeken nodig. Koeka heeft verschillende ledikantdekens om hierop in te spelen. De een is tenslotte weer warmer dan de ander. We hebben de dekens voor je ingedeeld in warm seizoen dekens en koud seizoen dekens. Naast dat een ledikantdeken een zeer functioneel product is is het ook leuk om een dekentje uit te kiezen dat bij de babykamer past.
Bestel je ledikantdeken van Koeka gemakkelijk online, bekijk het assortiment en kies je favoriete dekentje voor in de ledikant. De kamertemperatuur van de kinderkamer bepaalt hoe warm het dekentje moet zijn. De dekentjes hebben TOG waarde zodat je weet welk ledikant- of wiegdeken je moet hebben.

Heerlijk slapen

Ook met ledikantdekens is het van belang dat het bedje goed en strak is opgemaakt zodat het kindje nooit in zijn geheel onder de deken kan verdwijnen. Het hoofdje van het kindje dient altijd vrij en boven de deken te zijn. Zorg daarom dat je het dekentje onder het matras kan strak trekken voor houvast.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.