Store locator
Jouw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ledikantdekens

Ledikantdekens

Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
32 Producten

Ledikantdekens van Koeka

Voor ieder seizoen heb je wel een ander ledikantdeken nodig. Koeka heeft verschillende ledikantdekens om hierop in te spelen. De een is tenslotte weer warmer dan de ander. Naast dat een ledikantdeken een zeer functioneel product is is het ook leuk om een dekentje uit te kiezen dat bij de babykamer past.

Ledikantdeken online kopen

Bestel je ledikantdeken van Koeka gemakkelijk online, bekijk het assortiment en kies je favoriete dekentje voor in de ledikant. De kamertemperatuur van de kinderkamer bepaalt hoe warm het dekentje moet zijn. De dekentjes hebben TOG waarde zodat je weet welk ledikant- of wiegdeken je moet hebben.

Heerlijk slapen

Ook met ledikantdekens is het van belang dat het bedje goed en strak is opgemaakt zodat het kindje nooit in zijn geheel onder de deken kan verdwijnen. Het hoofdje van het kindje dient altijd vrij en boven de deken te zijn. Zorg daarom dat je het dekentje onder het matras kan strak trekken voor houvast.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.