Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Dekens

Dekens

Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
131 Producten

De perfecte babydekens 


De beste deken voor je kindje vind je bij Koeka. Baby's vinden het heerlijk om onder deze zachte dekens te slapen. De volledige collectie is online te bekijken.

Is een dekentje warm genoeg?
De warmte van een deken hangt niet af van de zwaarte maar juist wel van de dikte. Je kan hierin stellen hoe dikker, hoe warmer. Een deken biedt bescherming en warmte aan je baby. Een te warme deken kan weer gevaarlijk zijn. Let hierbij goed op de TOG waarde van de dekentjes. Ieder artikel heeft een specifiek warmte-isolerend vermogen. 

Koeka deken kopen

Koeka staat bekend om de kwalitatief mooie dekens. Benieuwd naar de teddy met wafel deken? Kijk online en bestel makkelijk via de webshop. Wat voor een dekentje heb je nodig? In de koudere periode koop je een winterdeken en in de zomer kies je voor een zomerdeken. De afmetingen zijn bepalend of het een ledikantdeken is of juist een wiegdeken of misschien wel een eenpersoonsdeken.

Babyspullen online shoppen

Als je zwanger bent is komt er een heleboel op je af, gelukkig heeft Koeka alles voor de kleine baby in huis. Koeka heeft van alles voor slapen, verzorgen en aankleden. Mooie pyjama's, maar ook praktische spuugdoekjes en aankleding voor de babykamer, zoals gebreide kussenhoezen en wafel dekens.
Met een deken van Koeka slaapt iedere baby goed.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.