Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Beddengoed

Beddengoed

Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
147 Producten

Bedtextiel en beddengoed voor baby's


Kwalitatief het beste beddengoed voor je baby of kind vind je bij Koeka online. In onze webshop is een uitgebreide collectie luxe beddengoed te vinden. Deken, lakens en dekbedovertrekken in veel verschillende kleuren en stijlen. Kies het beddengoed dat bij de kinderkamer past. Een opgemaakt kinderbed, wieg of ledikant is niet alleen sfeervol voor de babykamer maar ook erg fijn voor je kindje. Fijn en veilig slapen is een must voor iedere baby. 


Wat valt er allemaal onder beddengoed?

Beddengoed, ook wel bedtextiel, is wat je gebruikt om een bed, wieg of ledikant op te maken en slaapbaar te krijgen voor je baby en/of kind. Van lakens, babydekens en dekbedovertrekken in verschillende formaten. Koeka staat vooral bekend om de wafel dekens. Benieuwd naar de rest van de collectie? Bekijk online de rest van het beddengoed en bestel makkelijk via de webshop. Van verschillende maten, patronen en kleuren voor ieder een gepast beddengoed. 

Online bestellen in de webshop

Het beddengoed van Koeka is eenvoudig online te bestellen in de webshop. De gezelligste dekens, lakens en dekbedovertrekken voor een knusse slaapkamer zijn online te bestellen. Ervaar zelf het gemak van de service en bestel nu online.

Veilige opmaaktips voor baby beddengoed


Zorg voor een kamertemperatuur van 16 tot 18 graden. 
Het is belangrijk om rekening te houden met de TOG waarden van de producten. Hiermee duiden we aan hoe warm een deken is. De kamertemperatuur is hierbij zeer bepalend. Bekijk hier de verschillende TOG waarden. 
Zorg dat je kind niet te warm ligt (denk hierbij aan de radiator en deken dikte).
Maak het bedje altijd kort op. Voetjes dichtbij het voeteneinde en het beddengoed reikt tot de schouders. Zo blijft het hoofd vrij en kan het kind niet onder het beddengoed komen.
Wanneer het beddengoed te groot is vouw je dit weg onder het matras en slag je dit niet dubbel (kan veel te warm zijn voor het kind). 

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.