Omslagdoek Wafel Antwerp sand <p style="text-align: justify;">De Koeka omslagdoek met capuchon is met stretch badstof gevoerd en gebruik je om je baby in te wikkelen. Deze omslagdoek is voorzien van een opening zodat de doek ook met de gordels van de auto- of wipstoel gebruikt kan worden. Zo blijft je kleintje altijd comfortabel warm, zowel in huis als onderweg. De omslagdoek is ook fijn om te gebruiken tijdens het voeden. Met de ophanglus hangt de doek altijd binnen handbereik in de bad- of babykamer. Neem je omslagdoek ook mee naar het consultatiebureau; ideaal voor als je nog even op je afspraak wacht.<br><br><p style="text-align: justify;">Wafelstof van Koeka; wie kent het niet? De stof van katoen in wafelreliëf is een stoere uitvoering van de old school retro wafeldekens uit de seventies. Wafelproducten zijn onze absolute bestsellers en verkrijgbaar in zo'n grote kleurenrange dat er zeker ook een kleur bij jou past. Bovendien lanceren we regelmatig een nieuwe trendkleur dus hou onze wafel in de gaten! Wist je dat de namen van wafelproducten verwijzen naar de toegepaste voering? Amsterdam is wafel met badstof, Antwerp is wafel met flanel of stretch badstof en Oslo is wafel met teddy.<br><br><li style="text-align: justify;">Afmeting product: 105x100 cm</li><li style="text-align: justify;">Machinewas 30°C, niet in de droogtrommel en niet strijken<li style="text-align: justify;">Stofsamenstelling:</li><ul><li style="text-align: justify;">Buitenkant: 100% katoen</li><li style="text-align: justify;">Voering: 80% katoen / 20% polyester</li><li style="text-align: justify;">Vulling: -</lu></li> 8718276177679 1015-10-011-240-240-ONE
248

Omslagdoek Wafel Antwerp sand

44,99

Inhoud: 1
Maat
borduren
borduren

Koeka product met naam

Hierdoor is de levertijd van een gepersonaliseerd item langer dan normaal, de levertijd kan oplopen tot 3 werkdagen. Geborduurde artikelen mogen niet geruild worden. Het borduurvoorbeeld kan afwijken van de werkelijke levering. Controleer een artikel altijd op spelfouten. Het personaliseren van je artikel kost €8,95. Klik hier voor meer informatie over waar het borduursel geplaatst wordt. Voltooi alle drie de stappen van de configuratie.
borduren
Deel uw configuratie
Gratis verzending boven €49,- Retourtermijn van 30 dagen Op werkdagen voor 20:00 besteld is de volgende dag in huis
Productinformatie

De Koeka omslagdoek met capuchon is met stretch badstof gevoerd en gebruik je om je baby in te wikkelen. Deze omslagdoek is voorzien van een opening zodat de doek ook met de gordels van de auto- of wipstoel gebruikt kan worden. Zo blijft je kleintje altijd comfortabel warm, zowel in huis als onderweg. De omslagdoek is ook fijn om te gebruiken tijdens het voeden. Met de ophanglus hangt de doek altijd binnen handbereik in de bad- of babykamer. Neem je omslagdoek ook mee naar het consultatiebureau; ideaal voor als je nog even op je afspraak wacht.

Wafelstof van Koeka; wie kent het niet? De stof van katoen in wafelreliëf is een stoere uitvoering van de old school retro wafeldekens uit de seventies. Wafelproducten zijn onze absolute bestsellers en verkrijgbaar in zo'n grote kleurenrange dat er zeker ook een kleur bij jou past. Bovendien lanceren we regelmatig een nieuwe trendkleur dus hou onze wafel in de gaten! Wist je dat de namen van wafelproducten verwijzen naar de toegepaste voering? Amsterdam is wafel met badstof, Antwerp is wafel met flanel of stretch badstof en Oslo is wafel met teddy.

  • Afmeting product: 105x100 cm
  • Machinewas 30°C, niet in de droogtrommel en niet strijken
  • Stofsamenstelling:
    • Buitenkant: 100% katoen
    • Voering: 80% katoen / 20% polyester
    • Vulling: -
    Verzenden en retourneren
    • Op werkdagen voor 20:00 besteld is de volgende dag in huis
    • Retourneren mag binnen 30 dagen na ontvangst
    Productnummer: 1015-10-011-240-240-ONE
    Product ean: 8718276177679