Badcape Dijon Daily ocean air <p>Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele badcape voor je kleintje? De Koeka badcape Dijon Daily is ideaal voor ouders die zowel comfort als stijl belangrijk vinden. Met onze verschillende kleuren vind je er altijd eentje die perfect matcht bij je badkamer- en babykamerinterieur. De Koeka badcape Dijon Daily in de kleur ocean air doet denken aan de lichte en helderblauwe lucht op de eerste zonnige lentedag.</p> <p>Gemaakt van biologische en knuffelzachte badstof, biedt deze badcape optimaal comfort na het badderen of zwemmen. Bovendien is de badstof lusvast, wat inhoudt dat er geen haaltjes aan kunnen komen door nageltjes of sierraden. Het blijft dus extra lang mooi, voor jarenlang plezier. De badcape kan met gemak worden gebruikt totdat je kindje 5 jaar oud is.</p> <p>De handige capuchon zorgt ervoor dat je kleintje snel warm en droog is, terwijl het stijlvolle design een vrolijke toevoeging is aan de dagelijkse badroutine. Het slimme ophanglusje maakt de Koeka badhanddoek Dijon Daily extra handig in gebruik. Bij Koeka begrijpen we hoe belangrijk het is om het beste voor je kleintje te willen. Daarom zijn al onze badcapes met liefde en zorg ontworpen. Kies jouw favoriete kleur en geniet elke dag weer van de kwaliteit, zachtheid, stijl en comfort die de Koeka badcape Dijon Daily biedt.</p> 8718276218242 1016-1105-722-722-100100
96

Badcape Dijon Daily ocean air

€29,99

Inhoud: 1
borduren
Kleuren
Maat
borduren
borduren

Koeka product personalisatie

Geef je Koeka product een persoonlijke touch!
De naam van het kleintje, de naam van je bedrijf of een leuke oneliner? Een persoonlijke touch maakt jouw aankoop of cadeau helemaal af. In drie stappen kies je gemakkelijk de door jou gewenste tekst, lettertype en kleur. Wij zorgen ervoor dat jouw tekst geborduurd wordt op het product. Controleer de tekst goed op eventuele spelfouten want gepersonaliseerde items kunnen helaas niet worden geretourneerd.
Je kunt maximaal 12 leestekens gebruiken (incl. spaties) en de tekst wordt maximaal 8 cm breed en 2 cm hoog.  Doordat het borduren handmatig gebeurt, duurt het iets langer dan normaal voordat je het geleverd krijgt. Reken op 5-7 werkdagen. De kosten van het borduren zijn €9,99 per artikel. Klik hier om te zien waar de tekst op het door jou gekozen item wordt geplaatst.
borduren
Deel uw configuratie
Gratis verzending boven €29,99 Retourtermijn van 30 dagen Op werkdagen voor 20:00 besteld is de volgende dag in huis
Productinformatie

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele badcape voor je kleintje? De Koeka badcape Dijon Daily is ideaal voor ouders die zowel comfort als stijl belangrijk vinden. Met onze verschillende kleuren vind je er altijd eentje die perfect matcht bij je badkamer- en babykamerinterieur. De Koeka badcape Dijon Daily in de kleur ocean air doet denken aan de lichte en helderblauwe lucht op de eerste zonnige lentedag.

Gemaakt van biologische en knuffelzachte badstof, biedt deze badcape optimaal comfort na het badderen of zwemmen. Bovendien is de badstof lusvast, wat inhoudt dat er geen haaltjes aan kunnen komen door nageltjes of sierraden. Het blijft dus extra lang mooi, voor jarenlang plezier. De badcape kan met gemak worden gebruikt totdat je kindje 5 jaar oud is.

De handige capuchon zorgt ervoor dat je kleintje snel warm en droog is, terwijl het stijlvolle design een vrolijke toevoeging is aan de dagelijkse badroutine. Het slimme ophanglusje maakt de Koeka badhanddoek Dijon Daily extra handig in gebruik. Bij Koeka begrijpen we hoe belangrijk het is om het beste voor je kleintje te willen. Daarom zijn al onze badcapes met liefde en zorg ontworpen. Kies jouw favoriete kleur en geniet elke dag weer van de kwaliteit, zachtheid, stijl en comfort die de Koeka badcape Dijon Daily biedt.

Stofsamenstelling
Buitenkant: 90% biologisch katoen / 10% recycled polyester
Wasvoorschrift
Machinewas 30°C, niet in de droogtrommel en lauwwarm strijken
Afmeting: 100x100 cm (kruislings gemeten) maattabel
EAN:   8718276218242