Jouw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Babykamer

Babykamer

Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
95 Producten

Babykamer inspiratie

Je bent zwanger en je maakt je op voor een nieuw mooi wonder wat op je op de wereld gaat zetten.Voor je baby wil je niets liever dan dat alles tijdig gereed is. Van het kopen van een pak luiers, tot het kopen van de eerste babykleertjes. Veel moeders (en vaders) zijn er al heel vroeg mee in de weer. Een van de heerlijke uitdagingen, is behalve het uitzoeken van de wandelwagen, natuurlijk het inrichten van de babykamer. Laat je hierbij inspireren door Koeka.

Onmisbare babykamer accessoires

Naast echte baby verzorgingsartikelen heeft Koeka een ruim aanbod om je babykamer stijlvol aan te kleden. Denk hierbij aan echt noodzakelijke items zoals dekens, lakentjes, en aankleedkussenhoezen. Daarnaast is er volop keus uit leuke accessoires om het kamertje te verfraaien

Opbergers en verlichting in je babykamer

Maak je babykamer compleet met Koeka. Behalve lieve en zachte knuffels voor je baby zijn er ook handige opbergers voor op de commode of bij het bed. En kies voor leuke wafellampen om te matchen met het beddengoed voor je baby. Zo maak je er een schitterend geheel van.

Babykamer aankleding en accessoires

Een sfeervolle en gezellige babykamer is altijd welkom. Misschien niet zozeer voor de baby dan wel voor de trotse ouders. Kleur en vorm kan veel teweegbrengen in de baby- en kinderkamer, wat is er allemaal mogelijk, lees je met mij mee?
Koeka biedt als merk veel verschillende artikelen aan die thuishoren in een babykamer. Een nuttige tip op voorhand is dat het verstandig om je babykamer niet te vol te zetten. Het vrij kunnen bewegen is fijn en hiermee vermijd je de kans op ongelukken.

Koeka artikelen voor de babykamer

Het assortiment van Koeka is ruim en zeer geschikt voor de babykamer. Heerlijk zachte kussenhoezen om tegen aan te zitten of leuk decoratief in een hoekje doen het altijd goed. Maar ook handige opbergers zien er leuk uit en zijn daarnaast ook nog eens harstikke nuttig om de kleine spullen een plek te geven. Neem eens een kijkje naar de opbergmandjes van Koeka, fraai uitziend en verkrijgbaar in vrolijke kleuren.
Een mutshave voor in de babykamer zijn natuurlijk de babydoekjes. Handig en verfrissend in gebruik. Alleen zijn die verpakkingen nooit echt fraai. Met een hoes voor babydoekjes is dit probleem snel verholpen.
Ook een speendoek en spuugdoek mag niet ontbreken. En wat dacht je van een zacht aankleedkussenhoes als bescherming en comfort om je aankleedkussen. 

Comfort, warmte en veiligheid

Altijd handig om ook in de kinderkamer te hebben is een wikkel- of badcape om na het uit bad komen warm en droog ingewikkeld te kunnen worden. Ook een badjasje kan een heerlijk artikel zijn voor in de babykleding collectie.
Afhankelijk van welk seizoen het is zijn extra babydekens altijd handig en decoratief om op een plak of kast te leggen. Wanneer het nodig is kan je deze zo van de plank trekken, net zoals beddengoed. Houd met dekens, voetenzakken en Buggy voetenzakken altijd rekening met de TOG-waarde van het artikel.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.