Jouw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Omslagdoeken

Omslagdoeken

Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
22 Producten

Koeka omslagdoeken voor onderweg 

Naast de voetenzakken voor in de autostoel hebben we nog een product wat hier uitermate geschikt voor is, namelijk de on tour wikkelcape. Deze wikkelcape is het perfecte item om je kleintje in te wikkelen als het buiten te warm wordt voor een voetenzak, maar nog te koud is om zonder de deur uit te gaan. Door de openingen aan de achterzijde van de cape kan deze bevestigd worden in een babyautostoel drie- en vijf punts gordel, bijvoorbeeld Maxi-Cosi of BeSafe iZi Go. Combineer de wikkelcape met één van de babyautostoelhoezen Antwerp, Royan of Vigo om compleet in stijl de deur uit te gaan! 

Multifunctionele omslagdoeken

Naast de on tour wikkelcape is het ook mogelijk om andere omslagdoeken te gebruiken voor onderweg. Bijna al onze omslagdoeken zijn voorzien van een opening in het midden van de doek, waar een veiligheidsgordel doorheen kan. Hierdoor hoef je je slapende kindje niet uit de doek te halen als je op de plaats van bestemming bent. Maar deze doeken zijn natuurlijk ook heel fijn te gebruiken tijdens het voeden, of om je kindje in de box mee in te wikkelen. 


Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.