Hoes Voor Babydoekjes Vik sand <p style="text-align: justify;">Met de hoes voor babydoekjes zijn de billendoekjes voor je kleintje altijd stijlvol opgeruimd. Dit item maakt je commode helemaal af. Maar ook voor onderweg in je luiertas is deze hoes heel handig. Je pakje billendoekjes blijft goed afgesloten en je doekjes drogen niet uit. De binnenkant van de hoes is voorzien van een waterafstotende laag wat ervoor zorgt dat hij lang mooi blijft. Het pakje billendoekjes is eenvoudig in en uit de hoes te halen. <br><br><p style="text-align: justify;">Vik is een afgelegen kustplaats in IJsland. De rustige sfeer en schilderachtige bergen staan model voor het design van deze stof. De lijnen en het relief van de stoer toegepaste corduroy doen denken aan het bergachtige landschap van Vik. Maar hoe ruig de bergen in IJsland ook zijn, deze stof is super zacht en knuffelbaar. Met Vik kies je voor de trendy retro lifestyle van nu.<br><br><li style="text-align: justify;">Afmeting product: 20x12x6 cm</li><li style="text-align: justify;">Machinewas 30°C, niet in de droogtrommel en niet strijken<li style="text-align: justify;">Stofsamenstelling:</li><ul><li style="text-align: justify;">Buitenkant: 83% katoen / 15% polyester /2% elastaan</li><li style="text-align: justify;">Voering: 100% polyester</li><li style="text-align: justify;">Vulling: -</lu></li> 8718276191569 1050-1032-240-240-ONE
45

Hoes Voor Babydoekjes Vik sand

34,99

Inhoud: 1
Kleuren
Maat
Gratis verzending boven €49,- Retourtermijn van 30 dagen Op werkdagen voor 20:00 besteld is de volgende dag in huis
Productinformatie

Met de hoes voor babydoekjes zijn de billendoekjes voor je kleintje altijd stijlvol opgeruimd. Dit item maakt je commode helemaal af. Maar ook voor onderweg in je luiertas is deze hoes heel handig. Je pakje billendoekjes blijft goed afgesloten en je doekjes drogen niet uit. De binnenkant van de hoes is voorzien van een waterafstotende laag wat ervoor zorgt dat hij lang mooi blijft. Het pakje billendoekjes is eenvoudig in en uit de hoes te halen.

Vik is een afgelegen kustplaats in IJsland. De rustige sfeer en schilderachtige bergen staan model voor het design van deze stof. De lijnen en het relief van de stoer toegepaste corduroy doen denken aan het bergachtige landschap van Vik. Maar hoe ruig de bergen in IJsland ook zijn, deze stof is super zacht en knuffelbaar. Met Vik kies je voor de trendy retro lifestyle van nu.

  • Afmeting product: 20x12x6 cm
  • Machinewas 30°C, niet in de droogtrommel en niet strijken
  • Stofsamenstelling:
    • Buitenkant: 83% katoen / 15% polyester /2% elastaan
    • Voering: 100% polyester
    • Vulling: -
    Verzenden en retourneren
    • Op werkdagen voor 20:00 besteld is de volgende dag in huis
    • Retourneren mag binnen 30 dagen na ontvangst
    Productnummer: 1050-1032-240-240-ONE
    Product ean: 8718276191569