Jouw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Terug naar overzicht top-banner-kringloop.jpg

Koeka's zoektocht naar unieke items voor shoots

Een aantal keer per jaar organiseren we bij Koeka een fotoshoot om nieuwe collecties of items opnieuw vast te leggen. Soms vinden deze shoots plaat op kantoor en soms op locatie. In het verleden hebben we meerdere ruimtes op het Koeka HQ omgetoverd tot ware fotostudio’s. Een nieuw likje verf of behangetje en we zijn ready to rumble!

Tijdens deze shoots fotograferen we zowel de nieuwe als de bestaande collectie, om zo weer verfrissende combinaties te maken. Bijvoorbeeld items als het Dijon Babybadjasje en de nieuwe wafel Plum collectie worden tijdens zo'n shoot vastgelegd. Voor deze fotoshoots vinden we het erg leuk om zelf dingen te creëren, maar ook om bestaande producten te gebruiken. Zo lenen we wel eens een wiegje of kopen we een leuke knuffel wat mooi aansluit bij het thema van de fotoshoot.

Beer make-over! Het allerleukste vinden we echter om kringloopwinkels af te struinen op zoek naar unieke items om onze kamertjes mee aan te kleden. We hebben op deze manier al heel wat rotan wiegjes gevonden en verschillende bijzondere commodes. Nu waren we op zoek naar een leuke knuffel, maar dat is nog niet zo makkelijk…..toen vonden we deze “sophisticated” beer tussen de normale beren. Super schattig die kleren, maar dat paste niet helemaal bij ons kleurbeeld. Na een paar reparaties was hij er helemaal klaar voor! 


 

Tips & Tricks

Vaak krijgen we via Social Media de vraag waar we onze meubels hebben gekocht. Zoals je leest dus gewoon bij de lokale kringloop! Onze tip is om eens vaker zomaar binnen te lopen. En gebruik je fantasie want soms kan dat ene item na een likje verf of grondige poetsbeurt wel ineens helemaal gaaf zijn!

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.