Jouw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Terug naar overzicht Afbeelding-topbanner-VM

Visual Merchandising @ Koeka shop-in-shops!

Wij vinden het heel fijn als onze producten mooi gepresenteerd worden in de winkels. Hierbij helpen we graag! Onze collega’s uit het Visual Merchandise team bezoeken winkels om hier bij te ondersteunen.

Langs de winkels

Koeka’s visie is dat alle producten goed met elkaar moeten mixen en matchen. Het is erg leuk om onze klanten hiermee te inspireren.


Inspirerende combinaties
Je kunt natuurlijk je hele babykamer aankleden in 1 kleurstyle, maar dan wel verschillende stoffen gebruiken, bijvoorbeeld een waskussenhoes van Runa in de frisse kleur Leaf en een omslagdoek van een andere stof genaamd Maui in dezelfde Leaf kleur. Daarnaast kan je het bedje ook weer opmaken met een mooie Maui Leaf flanel deken, en het bedje voorzien van een Runa opbergzak in de kleur Leaf.

Unieke stijlen creëren
Naast het combineren van kleuren in verschillende stofsoorten is het combineren van stylen ook super leuk. We proberen in de winkels zo divers mogelijke opties te laten zien om de klanten te inspireren.

Ben jij benieuwd naar de Koeka ervaring in real life? Bezoek dan één van onze vele verkooppunten in binnen- en buitenland.Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.