Jouw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Terug naar overzicht 1

Koeka Event 02-10

2 oktober organiseerden we een brunch op ons HQ om onze nieuwe FW19 collectie te launchen en onze gasten mee te nemen in de wereld van Koeka.


Customer Stories

Nadat onze gasten waren binnengedruppeld trapte onze Managing Director Richard de Haas af met een introductie over het ontstaan van ons merk. Hij deelde een aantal mooie klantverhalen over hoe we mensen hebben geraakt en geïnspireerd met onze producten.

Missie & visie

Als merk zijn we natuurlijk constant in ontwikkeling en we wilden graag delen hoe we onze visie vasthouden en tegelijkertijd inspelen op de veranderende markt. Naast de focus op verschillende online kanalen en platformen ook de focus op inspiratie en beleving in de offline winkels waar Koeka verkrijgbaar is. Deze focus draagt bij aan onze missie: wereldwijd ouders en kinderen voorzien van functionele, stijlvolle, veilige en kwalitatief hoogwaardige textielproducten.


Food tips & tricks voor mama’s

Het event werd culinair verzorgd door Marloes Mulder, zelf in verwachting en bekend van de Fuego methode (boek & organisatie van retraites). Zij informeerde onze gasten wat je als mommy-to-be het beste kunt eten om lekker in je energie te blijven. De healthy brunch bestond uit quinoa salade, soep met seizoensgroenten, scrambled veggie eggs en niet te vergeten een healthy choco dessert.

Na deze uitgebreide en informatieve brunch werden onze gasten begeleid naar onze design afdeling. Onze designer Malou Petrie heeft iedereen meegenomen in het concept achter FW19 waar het draait om zachte materialen, warmte & gezelligheid spelen een belangrijke rol. Daarnaast heeft ze ook een tipje van de sluier opgelicht wat betreft SS20 Freshly Picked: een collectie die draait om de geur van verse bloemen, seizoensfruit zoals appels en aardbeien en wandelen over de velden. 
 
Het was een inspirerende en geslaagde ochtend waar we de aanwezigen kennis hebben laten maken met onze Koeka wereld en de passie van de mensen achter het merk. 
 
Wil jij in de toekomst als content creator/journalist deel uitmaken van onze events? Mail dan naar marketing@koeka.nl 

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.