Jouw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Duurzaamheid

Koeka goes organic

Wij zijn ons bewust van de voordelen voor het milieu en gezondheid door het gebruik van organisch katoen voor onze producten. 
Daarom richt ons ontwerp- en inkoopteam zich op het ontwikkelen van duurzamere producten. 
Naast het gebruik van organisch katoen hebben we ook verder gekeken naar de mogelijkheden in de markt. We zijn erg trots op onze eerste collectie gemaakt van een katoenmix van recycled cotton.
Deze mix bestaat uit upcycled cotton en gerecyclede petflessen.

Koeka introduceerde de eerste lijn van biologisch katoen in 2020: Dijon organic
Eind 2020 volgde onze tweede lijn Riga en in 2021 introduceerde we met trots onze lijnen Portobello en Dijon Daily in organisch katoen.


 
‘We ontwerpen en maken producten voor baby's en met dat in gedachten denken we ook aan hun toekomst en wat we kunnen doen om deze te beschermen. 
Door samen te werken met nieuwe producenten is het nu mogelijk om geleidelijk biologisch katoen in ons assortiment te introduceren. 
We zijn blij dat we kunnen werken aan een betere toekomst en een gezondere wereld". - Margareth de Haas (oprichter)

Koeka cares

Duurzaamheid 

Vanwege onze aandacht voor duurzaamheid streven we ernaar functionele, duurzame producten van hoge kwaliteit te ontwikkelen, die meerdere jaren meegaan.
Onze producten moeten netjes verstuurd kunnen worden, daarom gebruiken we voornamelijk PE, omdat dit minder schadelijk is voor het milieu en het welzijn. 

Samen met de introductie van ons nieuwe logo in januari 2019 hebben we ook nieuwe labels en hang-tags voor onze producten gelanceerd. 
Al deze nieuwe hang-tags zijn gemaakt van FSC-papier. Tegelijkertijd zijn we ook bezig met het vervangen van onze papieren inlegvellen van gewoon papier naar FCS-papier. 

We zullen altijd zoeken naar mogelijkheden om te verbeteren.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.