Jouw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Because you care

Bij Koeka vinden wij het belangrijk dat wij artikelen maken die veilig zijn voor de gezondheid van kinderen. Daarom vind je op bijna al onze baby & kids artikelen het Öko-tex label. Het Öko-tex label geeft je de waarborg dat onze artikelen gemaakt worden van materialen die geen stoffen bevatten die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van kinderen (bijv. lood, cadmium, benzeen en arsenicum). De artikelen worden jaarlijks getest volgens de criteria van de Öko-tex 100 norm. 

Vanzelfsprekend kiezen wij zorgvuldig onze fabrikanten. Wij onderhouden een persoonlijk en nauw contact en bezoeken de fabrieken periodiek om het proces te kunnen bewaken. Al onze producten worden, op een enkele uitzondering na, gemaakt in Europa; in fabrieken waar de arbeidsomstandigheden conform de wet worden nageleefd. Alle fabrieken waarmee we werken houden zich aan de landelijke richtlijnen wat betreft werkomstandigheden. Slechte arbeidsomstandigheden worden door ons niet geaccepteerd en kinderarbeid is (uiteraard) niet bespreekbaar. 

Onze producten hebben veilige verpakkingen die ervoor zorgen dat de producten zo schoon en fris mogelijk de consument bereiken. Hiervoor is een plastic verpakking nog steeds de beste manier. Hiervoor gebruikt Koeka merendeel PE, omdat dit minder schadelijk is voor het milieu en welzijn. Nieuwe mogelijkheden blijven wij onderzoeken.
Vanwege onze aandacht voor duurzaamheid, streven wij ernaar om functionele producten van hoge kwaliteit te ontwikkelen die meerdere jaren meegaan.

Meer informatie over het Öko-tex label kun je vinden op https://www.oeko-tex.com/


Koeka's Öko-tex certificering


Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.