Jouw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Omslagdoeken

Omslagdoeken

Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
23 Producten

Koeka omslagdoek

De wikkeldeken van Koeka is een heerlijk product om je kleine kindje in de wikkelen. Je kunt de wikkeldeken gebruiken in huis om je kindje lekker in vast te houden maar hij is ook geschikt voor in de box of na het badderen. De Koeka omslagdoeken hebben allemaal een schattig mutsje waarmee je het hoofdje lekker warm houdt en er mee kunt afdrogen. De wikkeldekens zijn verkrijgbaar in verschillende stofsoorten en kleuren. Kies er eentje die bij jouw andere baby artikelen past en laat je kindje stralen.

Wikkeldeken voor onderweg

De Koeka omslagdoek heeft een opening waardoor deze bevestigd kan worden aan de autostoel. Je kan je kindje hier dan lekker inleggen en heerlijk inpakken. Ook kan je de wikkeldoek gebruiken voor in de wagenbak van de kinderwagen, sla de wikkeldeken dan lekker dicht zodat de baby in een lekker nestje ligt.

Baby producten voor de autostoel 

Behalve de omslagdoek heeft Koeka nog veel meer producten die geschikt zijn om mee naar buiten te gaan. Zo heeft Koeka super mooie voetenzakken die je kunt combineren met bijpassende autostoelhoezen

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.