Store locator
Jouw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Naar buiten

Naar buiten

Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
7 Producten

Waarom een draagdoek?

Een draagdoek is het perfecte product om jouw baby hetzelfde gevoel te geven als toen het in de buik zat.
Je draagt je kindje dichtbij je en geeft hierdoor warmte en maakt contact. Doordat je kindje in de draagzak je hartslag en ademhaling voelt wordt een gevoel van vertrouwen en veiligheid gecreëerd wat voor altijd zo blijft. Samen zorgt dit voor een goede basis voor de sociale ontwikkeling.

Ook heeft het gebruiken van een draagdoek positieve invloed op de lichamelijk ontwikkeling van je baby. Door je kindje verticaal te dragen verminder je mogelijke krampjes en wordt een gevoel voor evenwicht gestimuleerd. De spiertjes in de rug en nek worden ook op een veilige manier versterkt door de actieve houding.

Functioneel product

Naast dat een draagdoek veel voordelen heeft voor je kindje is het ook een heel handig product voor jou als ouder. Door het gebruik van een draagzak heb je beide handen vrij wat het heel handig maakt voor onderweg. Wanneer een maxi-cosi of kinderwagen niet handig uitkomt is een draagzak het perfecte product om mee te nemen wanneer je buiten de deur bent.

Onderweg met je baby

Ben je voor langere tijd onderweg met je baby en heb je de autostoel nodig? Koeka heeft handige accessoires voor de autostoel om de reis super comfortabel te maken. Ook als je voor langere tijd lekker in de buitenlucht wilt wandelen met je kindje kan je bij Koeka terecht. Bekijk het aanbod aan producten voor je kinderwagen en zorg dat je baby het altijd lekker warm heeft.

Natuurlijk is het essentieel dat je van alles bij je hebt wanneer je onderweg bent met je kleintje. Zorg daarom dat je handig al je spulletjes bij elkaar hebt in een stijlvolle tas voor je babyspulletjes.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.