Jouw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Kraampakketten

Kraampakketten

Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
10 Producten

Koeka kraamcadeau

Een kraamcadeau kopen kan best nog een een lastige bezigheid zijn. Is het voor een jongetje, meisje of moet het een gender reveal party cadeau zijn en weet je dus het geslacht nog niet? Bij Koeka kan je allerlei verschillende items kopen die je cadeau kunt doen. Wat we ook hebben gedaan is speciaal voor jou wat kraamcadeau pakketten gemaakt. 

Kraampakket cadeau kopen

Als je in een keer klaar wilt zijn met je kraamcadeau kan je er voor kiezen een vooraf gemaakt pakket te kopen. Wij hebben een aantal leuke items geselecteerd die perfect zijn om cadeau te doen aan de kersverse ouders. De items worden leuk verpakt als een kraampakket en je kunt er voor kiezen om er ook nog eens een giftwrapping bij te doen. De kraampakketten hebben een korting op de totale prijs voor als je de items los koopt. Kies een pakket in een kleur die jij leuk vindt om cadeau te doen of koop het kraampakket stiekem voor jezelf!

Gepersonaliseerd kraamcadeau

Ook voor een uniek kraamcadeau kan je bij Koeka terrecht. Met onze borduurservice kan je een gepersonaliseerd kraamcadeau laten maken en cadeau doen. Zo heb je een echt speciaal cadeau met de naam van het kindje, hoe leuk is dat. Er kunnen verschillende items geborduurd worden: zo kan je een badjasje, omslagdoek, speendoekje en zelfs een lakentje laten personaliseren. Voor alle Koeka items die gepersonaliseerd kunnen worden vind je hier een overzicht.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.