Store locator
Jouw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Terug naar overzicht

Hoe verloopt het betaalproces?

Wanneer de gewenste producten aan de winkelmand zijn toegevoegd, kun je bestellen. Kies hiervoor ‘my basket’ rechts bovenin het scherm. De bestelprocedure bestaat uit 5 stappen:

  1. Selecteer ‘order’. Je komt nu in de betaal/afrekenmethode. Je logt in via ‘my account’. Als je nog geen Koeka account hebt, moet je deze eerst aanmaken. 
  2. Controle van je order en gegevens. 
  3. Controle van je adresgegevens. Het is mogelijk hier het afleveradres aan te passen. 
  4. Opgave van de gewenste betaal/bezorgmethode. 
  5. Plaatsing van de bestelling. 

1. Voor je in de Koeka Webshop kunt winkelen, moet je eenmalig een account aanmaken. In je account worden je adresgegevens en alle gebruikte bezorgadressen opgeslagen. Op de eerste pagina van de bestelprocedure krijg je de mogelijkheid een account aan te maken of in een bestaande account in te loggen.

2. Op de controlepagina vind je een overzicht van de volledige bestelling, de verzendkosten en je persoonlijke gegevens. Controleer deze en herstel indien nodig. Wanneer alle gegevens correct zijn, kun je de bestelling definitief maken door op ‘order’ te drukken.

3.Voor de bezorging en facturering hebben wij een aantal gegevens nodig: je naam, telefoonnummer, e-mailadres en factuur- en bezorgadres. Je kunt in deze fase een nieuw afleveradres toevoegen. Dit adres mag anders zijn dan je huidige adres. De hier verstrekte gegevens worden enkel gebruikt voor de verwerking van de bestelling. 

4. De betaling gaat via Ogone, een beveiligde verbinding. Je kiest zelf hoe je wilt betalen.
- in Nederland is het makkelijk en veilig via je eigen bank (met iDeal)
- via de beveiligde creditcard transactie ‘verified by Visa’, Maestro of ‘Mastercard 3D SecureCode’.

5. Na plaatsing van de bestelling krijg je een e-mail toegestuurd met de order en de gegevens over de betaalmethode.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.