Jouw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Klachten

Algemeen:

Koeka levert kwaliteitsproducten. Toch kan het voorkomen dat je een artikel ontvangt dat niet helemaal perfect is of kapot gaat nadat je het in gebruik hebt genomen. Wanneer een product gebreken vertoont, gebruik dit dan niet meer bij het kind.

De klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

  • beschadiging door opzet of nalatigheid
  • onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud
  • verandering of reparatiewerkzaamheden die de klant of derden ondeskundig en zonder toestemming van Koeka heeft uitgevoerd
  • natuurlijke en/of normale slijtage
  • beschadiging door het niet (juist) in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

Klachten procedure:

Wanneer je een klacht hebt, vragen wij je dit zo snel mogelijk bij ons te melden. Je kunt een klacht indienen via onze klantenservice binnen minimaal twee maanden na ontdekking van het gebrek.

Wil je de klacht nauwkeurig omschrijven, erbij vermelden om welk artikel/ welke dienst het gaat, wat het bestelnummer is en wat de aankoopdatum is. De aankoopdatum is terug te vinden in ‘my account’ onder ‘my history’. Indien je het artikel cadeau hebt gekregen, gebruik je de referentienummers die op de pakbon vermeld staan en de afleverdatum. Je krijgt binnen 7 werkdagen antwoord over de afhandeling van je klacht.

Artikel defect ontvangen:

Heb je een artikel ontvangen dat defect is? Meld dit dan zo snel als mogelijk. Indien mogelijk ruilen we het direct om.

Klachten met betrekking op de geleverde dienstverlening:

Het is natuurlijk vervelend als u klacht heeft over onze dienstverlening. Wij vragen u vriendelijk om uw klacht kenbaar te maken aan onze klantenservice. Je krijgt binnen 7 werkdagen antwoord over de afhandeling van je klacht.

Gegronde klacht:

Als de klacht gegrond is, zal Koeka je vragen het product terug te sturen naar ons postbusadres. Koeka zal eenmalig de verzendkosten vergoeden met een maximaal bedrag van €4,95 in Nederland. Dit bedrag zal teruggestort worden op je rekening (die bij ons in ‘my account’ bekend is). Buiten Nederland zal dit land specifiek beoordeeld worden. Koeka bepaalt in dat geval welke verzendkosten redelijk zijn en zal deze op je rekening (die bij ons in ‘my account’ bekend is) terugstorten. Het nieuwe vervangende artikel zal eenmalig kosteloos aan je worden toegestuurd.

Indien een klacht of geschil niet door Koeka kan worden opgelost, dan kan deze bij de Geschillencommissie Thuiswinkel worden ingediend op www.sgc.nl. Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.