Jouw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Buggy en Maxi Cosi TOG waarden & pasoverzicht

TOG waarden Koeka on the move products

Ook als je onderweg bent met je kindje is het van belang om rekening te houden met de cumulatieve TOG waarde van de producten die je voor je kind gebruikt. Hieronder staat een overzicht van de TOG waarden van de Koeka outdoor producten. Bedenk dat wanneer de outdoor producten in een indoor situatie gebruikt worden, bijvoorbeeld in de auto of in een winkelcentrum, rekening moet worden gehouden met de binnen temperatuur. Open de rits van de voetenzak of doe een laagje kleding uit zodat je kindje het niet te warm krijgt.

Voor meer informatie over TOG waarden en veilig slapen bekijk onze warmte en veiligheid pagina.Welke voetenzak past in jouw baby's autostoeltje of kinderwagen?

Heb je een mooi product gevonden voor je buggy of je maxi-cosi, maar je weet niet zeker of die past? Bekijk hieronder het product waarvan je wilt weten of deze geschikt is voor jouw merk autostoel of buggy.

Fitting overview: 

  • Fit: V
  • Doesn't fit: -
  • Medium fit: *Voetenzakken kopen

Staat jouw kinderwagen of autostoeltje in de lijst en past de voetenzak? Ga dan naar het overzicht van beschikbare buggy voetenzakken of maxi-cosi slaapzakken en bestel eenvoudig online.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.