Jouw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Bezorgen

Bezorgtermijn

Nederland: Bestellingen geplaatst voor 14:00 uur worden dezelfde dag verzonden.

België: Bestellingen geplaatst voor 14:00 uur worden binnen 1-2 werkdagen geleverd.

Duitsland en Oostenrijk: Bestellingen geplaatst voor 14:00 uur worden binnen 2-3 werkdagen geleverd.

Binnen Europa: Koeka doet haar uiterste best om te zorgen dat jij je bestelling binnen 4-5 werkdagen in huis hebt.

Buiten Europa: Koeka doet haar uiterste best om te zorgen dat jij je bestelling binnen 7 werkdagen in huis hebt.

Het pakket wordt meerdere keren aangeboden. Mogelijk ben je steeds niet thuis. Daarom wordt er elke keer een bericht achtergelaten door de vervoerder. Wanneer het pakket na drie pogingen niet kan worden afgeleverd, brengt PostNL jouw zending naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Je hebt 2 weken de tijd om het pakket op te halen bij het afhaalpunt. Wanneer het pakket na 2 weken nog niet is opgehaald, gaat het retour naar de afzender. Voor ontvangst van het pakket moet altijd getekend worden.

Verzendkosten

Binnen Nederland, België, en Duitsland worden bestellingen vanaf €29,- gratis verzonden. Voor bestellingen tot €29,- worden €4,95,- verzendkosten in rekening gebracht.
Bestel je uit een ander land? Bekijk onze lijst met veel voorkomende landen en bijbehorende verzendkosten. Staat jouw land er niet tussen? Dan kun je de verzendkosten eventueel ook navragen via de klantenservice.

De bestelling laten bezorgen op een ander afleveradres:

Je kunt ervoor kiezen om de bestelling op een ander afleveradres te laten bezorgen. Ook is het mogelijk om je pakket te laten bezorgen bij een Post NL afhaalpunt. Handig als je de bestelling bijvoorbeeld als cadeau verstuurt of als je de bestelling op je werk wilt laten afleveren. Je kunt in de afrondfase van je bestelling aangeven dat het afleveradres anders is dan het factuuradres. Ook als je een ander afleveradres gebruikt, moet er voor ontvangst getekend worden. Je ontvangt altijd een email met een Track & Trace link om je pakket te volgen.

Je bestelling als cadeau versturen

Je kunt je bestelling laten inpakken en versturen als cadeau. Indien je de bestelling laat inpakken en als cadeau bij iemand laat bezorgen, wordt er géén factuur bijgesloten en worden de prijskaartjes van de artikelen verwijderd. Als besteller krijg je de factuur per e-mail toegestuurd. Let op: het inpakken geldt voor de gehele bestelling! Je kunt dus niet per artikel aangeven of het (al dan niet) ingepakt moet worden. Uiteraard worden de artikelen wel afzonderlijk ingepakt. Ook het inpakken van meerdere artikelen kost € 1,95 per bestelling.

Wat als het pakket beschadigd afgeleverd wordt

Koeka heeft haar vervoerders met uiterste nauwkeurigheid geselecteerd. Toch komt het een enkele keer voor dat een pakket beschadigd afgeleverd wordt. Ons advies is om de bezorger hier een aantekening van te laten maken. Meld het ook bij het vervoersbedrijf dat het pakket bij je komt brengen. Daarnaast vragen we je de klacht ook te melden bij onze Customer service.

Algemeen

Koeka hanteert de afleverdatum van de vervoerder als ontvangstdatum.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.