Jouw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Wat is het perfecte kraamcadeau?


Als er in je omgeving een baby geboren wordt en je wilt een geschikt cadeautje kopen kan dat soms best lastig zijn. Koop je een speeltje, een knuffel of kleertjes, of misschien wil je wel een nuttig cadeau kopen waar de toekomstige ouders en de baby echt iets aan hebben. Zo zijn er nog meer punten waar je over na kan denken voor de aanschaf van het perfecte cadeau. Het beantwoorden van een aantal vragen kan je al een stuk verder helpen bij het maken van een goede keuze;
  • Wat is je budget?
  • Welke stijl zoek je?
  • Zoek je een jongens/meisjes of neutraal cadeau?


Bij Koeka hebben we heel wat producten voor de pasgeboren baby. Wist je dat wij ook producten personaliseren door het te borduren? Bijvoorbeeld met de naam van het kindje en/of de geboortedatum. Zo maak je een cadeautje nog unieker. Bekijk hier voor welke artikelen dit mogelijk is.


Een ander leuk cadeau-idee is een gevuld opbergmandje. Deze kan je vullen met een aantal Koeka producten, zoals een omslagdoek, een speendoekje en/of een hoes voor babydoekjes. Natuurlijk kan je de mandjes ook zelf vullen met andere cadeautjes.Ben je op zoek naar een echt jongenscadeau, combineer dan bijvoorbeeld Vigo shadow green met Dijon thyme. Ook een slabber is een leuk cadeau. De slab met mouw zal je nog niet snel gebruiken bij een pasgeboren baby, maar zodra de baby klaar is voor de eerste hapjes is dit een ideaal cadeau. Altijd handig om alvast in huis te hebben! Bekijk de verschillende slabbers hier. Het speendoekje is wel gelijk te gebruiken. Ook als de baby geen speentje gebruikt is dit een fijn tutteldoekje.Wil je een cadeau voor een meisje dan is onderstaande kleurcombinatie misschien iets voor jou. Hier is de Maui old pink gecombineerd met Dijon plum en Runa warm white. De 2 pack van de slab drop Dijon organic is ook een leuk cadeautje en kan al vanaf het begin gebruikt worden als spuugdoekje. Weet je het geslacht van de baby nog niet, of vind je een neutraal cadeautje leuker om te geven?
De kleuren caramel, sand en warm white zijn erg mooi te combineren. Ook de swaddle alleen is al een heel leuk cadeautje om te geven en te krijgen. Deze swaddle is voor allerlei doeleinden te gebruiken; als handdoek, als laken, om je kindje mee in te wikkelen tijdens een voeding, ook kan je de swaddle gebruiken als je een beetje privacy wilt tijdens de borstvoeding of in de zomer als dekentje.Wil je de nieuwe ouders liever zelf een cadeau laten uitkiezen, dan is er natuurlijk ook de giftcard, beschikbaar met een waarde van 25, 50 en 100 euro.
Mocht je nog vragen hebben of kom je er toch niet helemaal uit, wij helpen je graag en zijn te bereiken via de website, mail of social media.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.