Jouw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Boxbumpers

Boxbumpers

Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
27 Producten

Koeka boxbumper

De Koeka boxbumpers beschermen het kindje tegen harde spijlen van de box en tegen tocht in huis. Naast het feit dat de boxbumper erg functioneel is, zijn de Koeka boxbumpers ook een aanwinst voor de babykamer. De boxbumper is gemakkelijk te bevestigen door de touwtjes vast te knopen aan de spijlen van de box. Door de verschillende mooie stijlen en kleuren uit de Koeka collecties is er een boxbumper voor iedere babykamer. Bekijk bijvoorbeeld de wafel boxbumper en bestel de kleur die bij jou babykamer past in de webshop.

Mix en Match met je boxbumper

Koeka heeft alles speciaal voor de verzorging van baby en voor in de babykamer. Zo vind je in de Koeka webshop naast boxbumpers ook andere accessoires voor de babybox. Maak de look van je box compleet met een Koeka boxkleed of boxzak. Je kunt deze matchen in dezelfde stijl en kleur maar ook mixen door een andere stijl of kleur te nemen.   

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.