Jouw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Bedbumpers

Bedbumpers

Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
17 Producten

Koeka bedbumper

De Koeka bedbumpers beschermen het kindje tegen de harde spijlen van het bedje maar ook tegen de spijlen in de box. Het artikel staat namelijk ook bekend als boxbumper. Een bedomrander beschermd niet alleen tegen de harde randen van een bed of box maar ook tegen tocht in huis. Naast het feit dat de bedbumper erg functioneel is, zijn de Koeka bedbumpers ook een aanwinst voor de babykamer. De bedomrander is gemakkelijk te bevestigen door de touwtjes vast te knopen aan de zijkant van het bedje. Door de verschillende mooie stijlen en kleuren uit de Koeka collecties is er een bedbumper voor iedere babykamer. 

Koeka boxbumper

Zoals gezegd zijn de Koeka bumpers multifunctioneel en fungeren ze ook perfect als boxbumpers. De boxbumper is gemakkelijk te bevestigen aan de spijlen van de box en beschermd je kindje zo ook in de woonkamer tegen de tocht. De Koeka boxbumpers zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten stijlen en kleuren waardoor er zeker eentje bij zit die perfect aansluit bij de stijl van je woonkamer. De boxbumper is zo niet alleen een aanwinst voor de veiligheid en het comfort van je kindje maar ook voor de kamer waar je box staat.  

Mix en Match met je boxbumper

Koeka heeft alles speciaal voor de verzorging van baby en voor in de babykamer. Zo vind je in de Koeka webshop naast boxbumpers ook andere accessoires voor de babybox. Maak de look van je box compleet met een Koeka boxkleed of boxzak. Je kunt deze matchen in dezelfde stijl en kleur maar ook mixen door een andere stijl of kleur te nemen.   

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.