Commodemandje Vik shadow green <p style="text-align: justify;">Waar laat je al die losse spulletjes die je nodig hebt tijdens het verschonen of aankleden van je baby? Met een commodemandje heb je alles op een plaats en binnen handbereik. Het mandje is handig en stylish in een en een must-have op de commode! Koeka maakt opbergmandjes in verschillende stijlen en kleuren zodat je er altijd wel een kan vinden die bij het interieur van je babykamer past. Het mandje is aan de binnenzijde verstevigd zodat het niet inzakt en je kan naar eigen smaak de rand omvouwen voor een andere look.<br><br><p style="text-align: justify;">Vik is een afgelegen kustplaats in IJsland. De rustige sfeer en schilderachtige bergen staan model voor het design van deze stof. De lijnen en het relief van de stoer toegepaste corduroy doen denken aan het bergachtige landschap van Vik. Maar hoe ruig de bergen in IJsland ook zijn, deze stof is super zacht en knuffelbaar. Met Vik kies je voor de trendy retro lifestyle van nu.<br><br><li style="text-align: justify;">Afmeting product: 16x18x16,5 cm</li><li style="text-align: justify;">Machinewas 30°C, niet in de droogtrommel en niet strijken<li style="text-align: justify;">Stofsamenstelling:</li><ul><li style="text-align: justify;">Buitenkant: 83% katoen / 15% polyester /2% elastaan</li><li style="text-align: justify;">Voering: 100% katoen</li><li style="text-align: justify;">Vulling: -</lu></li> 8718276191675 1050-1031-745-745-ONE
88

Commodemandje Vik shadow green

34,99

Inhoud: 1
Kleuren
Maat
Gratis verzending boven €49,- Retourtermijn van 30 dagen Op werkdagen voor 20:00 besteld is de volgende dag in huis
Productinformatie

Waar laat je al die losse spulletjes die je nodig hebt tijdens het verschonen of aankleden van je baby? Met een commodemandje heb je alles op een plaats en binnen handbereik. Het mandje is handig en stylish in een en een must-have op de commode! Koeka maakt opbergmandjes in verschillende stijlen en kleuren zodat je er altijd wel een kan vinden die bij het interieur van je babykamer past. Het mandje is aan de binnenzijde verstevigd zodat het niet inzakt en je kan naar eigen smaak de rand omvouwen voor een andere look.

Vik is een afgelegen kustplaats in IJsland. De rustige sfeer en schilderachtige bergen staan model voor het design van deze stof. De lijnen en het relief van de stoer toegepaste corduroy doen denken aan het bergachtige landschap van Vik. Maar hoe ruig de bergen in IJsland ook zijn, deze stof is super zacht en knuffelbaar. Met Vik kies je voor de trendy retro lifestyle van nu.

  • Afmeting product: 16x18x16,5 cm
  • Machinewas 30°C, niet in de droogtrommel en niet strijken
  • Stofsamenstelling:
    • Buitenkant: 83% katoen / 15% polyester /2% elastaan
    • Voering: 100% katoen
    • Vulling: -
    Verzenden en retourneren
    • Op werkdagen voor 20:00 besteld is de volgende dag in huis
    • Retourneren mag binnen 30 dagen na ontvangst
    Productnummer: 1050-1031-745-745-ONE
    Product ean: 8718276191675