Jouw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Baby Slaapzakken

Baby Slaapzakken

Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
3 Producten

Een Koeka trappelzak is heerlijk voor de baby om lekker in te slapen. Er zijn allerlei varianten in de webshop te vinden voor verschillende momenten in het jaar. Zo heb je zomer slaapzakken voor de warme maanden en winter slaapzakken voor koude winters.

Trappelzakken online kopen

De Koeka trappelzak is echt een basisartikel die niet mag ontbreken in de kast van je kindje. Ze zijn eenvoudig aan te trekken wanneer je baby gaat slapen en beschikken over een ideale pasvorm. Een Koeka trappelzak koop je eenvoudig, veilig en voordelig in de webshop van Koeka.

Je kleintje in een slaapzak

Koeka biedt je de nieuwste trends op gebied van baby- en kinderkleding. Zo vind je naast de trappelzakken ook hele mooie slaapzakken voor onderweg. Zo is er een slaapzak voor in de Maxi cosi, buggy of een slaapzak die op te vouwen is tot een kussen. Daarnaast zijn er voor het wiegje van je baby ook diverse dekens en lakens die voor een optimale warmte zorgen

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.