Jouw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Baby Slaapzakken

Baby Slaapzakken

Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Koeka slaapzak 

Slaapzak of trappelzak, soms zorgt de benaming voor verwarring, maar er wordt hetzelfde mee bedoelt. Een Koeka slaapzak is heerlijk voor je baby om lekker in te slapen. Er zijn verschillende varianten op de webshop te vinden voor de verschillende momenten in het jaar. Zo heb je zomer slaapzakken voor de warme maanden en winter slaapzakken voor de koudere periodes om je kleintje warm te houden.

Trappelzakken online kopen

De Koeka trappelzak is echt een basisartikel die niet mag ontbreken in de kast van je kindje. Ze zijn eenvoudig aan te trekken wanneer je baby gaat slapen en beschikken over de ideale pasvorm. De onderkant heeft voldoende bewegingsvrijheid voor de benen van je kleintje, maar de pasvorm is smaller bij het bovenlijfje. Door de slaapzak is het voor je kleintje moeilijk om zelf op avontuur te gaan en het bedje uit te klimmen. Een Koeka trappelzak koop je eenvoudig, veilig en voordelig in de webshop van Koeka en heb je binnen een week in huis. 

Je kleintje in een slaapzak

Koeka biedt je de nieuwste trends op gebied van baby- en kinderkleding. Naast de trappelzakken zijn er ook hele mooie voetenzakken voor onderweg. Zo is er een voetenzak voor in de Maxi cosi en een voetenzak voor de buggy. Daarnaast zijn er voor het wiegje en de ledikant van je kleintje ook diverse dekens en lakens, die voor een optimale warmte zorgen. 

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.