Jouw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Zonnekap

Zonnekap

Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Maxi-Cosi Zonnekap van Koeka

Met een zonnekap hou je je kindje weg van wind en fel zonlicht. Een zonnekap van Koeka zal daarbij ook nog eens bijdragen aan de slaap van je kindje. Een zonnekapje voor in Maxi-cosi zorgt voor afscherming en rust. De Maxi-Cosi zonnekap is makkelijk te combineren met andere Koeka producten en gemakkelijk aan te brengen en weg te halen. 

Zonnekap autostoel fitting

De zonnekap van Koeka past op autostoel modellen van Maxi-Cosi, Römer en Joie. In het pasoverzicht zie je precies welke modellen van de autostoeltjes geschikt zijn voor de Koeka zonnekap.


Autostoel accessoires

Behalve de maxi-cosi zonnekap heeft Koeka nog andere producten voor de autostoel. De Koeka Maxi-Cosi voetenzak is bijvoorbeeld een super mooi product om te combineren met de zonnekap. Je kunt er voor kiezen deze in dezelfde stijl te nemen of een leuke combinatie set maken, alles is mogelijk. Verder heeft Koeka ook handige outdoor wrappers voor in de autostoel die gecombineerd kunnen worden met bijvoorbeeld een leuke autostoelhoes.


Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.