Omslagdoek Teddy Vik sand <p style="text-align: justify;">De Koeka omslagdoek met capuchon is met teddy gevoerd en gebruik je om je baby in te wikkelen. Deze omslagdoek is voorzien van een opening zodat de doek ook met de gordels van de auto- of wipstoel gebruikt kan worden. Zo blijft je kleintje altijd comfortabel warm, zowel in huis als onderweg. De omslagdoek is ook fijn om te gebruiken tijdens het voeden. Met de ophanglus hangt de doek altijd binnen handbereik in de babykamer. Neem je omslagdoek ook mee naar het consultatiebureau; ideaal voor als je nog even op je afspraak wacht.<br><br><p style="text-align: justify;">Vik is een afgelegen kustplaats in IJsland. De rustige sfeer en schilderachtige bergen staan model voor het design van deze stof. De lijnen en het relief van de stoer toegepaste corduroy doen denken aan het bergachtige landschap van Vik. Maar hoe ruig de bergen in IJsland ook zijn, deze stof is super zacht en knuffelbaar. Met Vik kies je voor de trendy retro lifestyle van nu.<br><br><li style="text-align: justify;">Afmeting product: 100x100 cm (kruislings gemeten)</li><li style="text-align: justify;">Machinewas 30°C, niet in de droogtrommel en niet strijken<li style="text-align: justify;">Stofsamenstelling:</li><ul><li style="text-align: justify;">Buitenkant: 83% katoen / 15% polyester /2% elastaan</li><li style="text-align: justify;">Voering: 100% polyester</li><li style="text-align: justify;">Vulling: -</lu></li> 8718276189955 1050-1033-240-240-100100
124

Omslagdoek Teddy Vik sand

54,99

Inhoud: 1
Kleuren
Maat
Gratis verzending boven €49,- Retourtermijn van 30 dagen Op werkdagen voor 20:00 besteld is de volgende dag in huis
Productinformatie

De Koeka omslagdoek met capuchon is met teddy gevoerd en gebruik je om je baby in te wikkelen. Deze omslagdoek is voorzien van een opening zodat de doek ook met de gordels van de auto- of wipstoel gebruikt kan worden. Zo blijft je kleintje altijd comfortabel warm, zowel in huis als onderweg. De omslagdoek is ook fijn om te gebruiken tijdens het voeden. Met de ophanglus hangt de doek altijd binnen handbereik in de babykamer. Neem je omslagdoek ook mee naar het consultatiebureau; ideaal voor als je nog even op je afspraak wacht.

Vik is een afgelegen kustplaats in IJsland. De rustige sfeer en schilderachtige bergen staan model voor het design van deze stof. De lijnen en het relief van de stoer toegepaste corduroy doen denken aan het bergachtige landschap van Vik. Maar hoe ruig de bergen in IJsland ook zijn, deze stof is super zacht en knuffelbaar. Met Vik kies je voor de trendy retro lifestyle van nu.

  • Afmeting product: 100x100 cm (kruislings gemeten)
  • Machinewas 30°C, niet in de droogtrommel en niet strijken
  • Stofsamenstelling:
    • Buitenkant: 83% katoen / 15% polyester /2% elastaan
    • Voering: 100% polyester
    • Vulling: -
    Verzenden en retourneren
    • Op werkdagen voor 20:00 besteld is de volgende dag in huis
    • Retourneren mag binnen 30 dagen na ontvangst
    Productnummer: 1050-1033-240-240-100100
    Product ean: 8718276189955